صفحه اصلی          قوانین آموزشی          تقویم آموزشی          سایتهای مرتبط          نظرها و پیشنهادها          ارتباط با ما

تاریخ خبر :          20/06/88          23:12
    عنوان خبر : اطلاعیه در خصوص ثبت نام پذیرفته شدگان جدید دوره کاردانی آموزشکده قدسیه ساری در سال 88
  خلاصه خبر :

بسمه تعالی

اطلاعیه امور مالی و آموزش در خصوص ثبت نام پذیرفته شدگان دوره کاردانی آموزشکده فنی وحرفه ای قدسیه ساری در سال 1388

ضمن عرض تبریک و خوش آمدگویی به پذیرفته شدگان جدید در آموزشکده عالی فنی و حرفه ای  دختران قدسیه ساری توجه شما را به نکات ذیل جلب می نماییم:

کلیه پذیرفته شدگان رشته های مختلف تحصیلی در دوره های روزانه و شبانه منحصراً در روزهای  دوشنبه 30/06/88   و    سه شنبه 31/06/88    با در دست داشتن مدارک ذیل به آموزشکده مراجعه نمایند.

1)         اصل‌‌مدرك ‌‌ديپلم ‌متوسطه ‌‌نظام‌‌جديد يا گواهي‌ ‌موقت‌ ‌پايان ‌‌تحصيلات‌ متوسطه‌ نظام‌ جديد دريكي‌ از شاخه‌هاي‌ كاردانش‌ يافني‌ و حرفه‌اي.

2)          اصل شناسنامه و دوبرگ فتوکپی از تمام صفحات آن.

3)                       اصل کارت ملی و یک برگ فتوکپی از آن.

4)                        12 قطعه عکس 4*3 تمام رخ.

5)        ریز نمرات دوره سه ساله متوسطه.

6)        فیش پستی درخواست تائیدیه تحصیلی دپیلم.

7)          فتوکپی فرم گواهی تائید شده استفاده از سهمیه ایثارگران را که قبلاً اصل آن به همراه مدارک ثبت نام برای شرکت در آزمون ارسال شده است(برای پذیرفته شدگان با استفاده از سهمیه).

8)          فیش پرداختی علی الحساب به مبلغ  550000  ریال به شماره 2173075005006 حساب سیبا، قابل پرداخت در کلیه شعب بانکهای ملی سراسر کشور به نام آموزشکده فنی وحرفه ای قدسیه ساری( برای پذیرفته شدگان دوره های شبانه).

* تذکر: با توجه به اینکه وضعیت ورودی (مهر یا بهمن) دانشجویان شبانه رشته های حسابداری و کامپیوتر مشخص نشده است ، لذا دانشجویان به همراه خود حداقل مبلغ 2000000 ریال وجه نقد و یا یکبرگ چک بانکی (ترجیحاً چک سیبای بانک ملی) به مبلغ 2000000 ریال در وجه آموزشکده فنی وحرفه ای قدسیه ساری به همراه داشته باشند.

9)        پرداخت هزینه های مربوط به امور دانشجوئی( بیمه، ایاب و ذهاب، خوابگاه، کارت دانشجوئی و....).

* * بدیهی است عدم مراجعه دانشجو در تاریخهای تعیین شده به منزله انصراف از تحصیل تلقی خواهد شد.

منبع خبر :  واحد آموزش
    نویسنده خبر :  واحد آموزش